Legenda


In optie

Verkocht


De woningen op bnr 3 t/m 7 worden verhuurd (vrije sector).

Houten tuinberging bnr 3, 7, 9 en 12 alleen bij optie levensloopbestendig • Vraag naar de verkooptekeningen voor de exacte uitwerking.

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Hof van Deursen

Vanaf de Laagstraat in Deursen kom je thuis in Hof van Deursen, een gezellig nieuwbouwplan midden in het Maasland. De twaalf woningen in het plan hebben een dorpse uitstraling, met in de architectuur een knipoog naar het ‘boeren’ verleden.

Dit zie je bijvoorbeeld terug in de grote overstekken en in het materiaalgebruik. Van mooie gebakken metselstenen tot keramische dakpannen, en van houten kozijnen tot zinken goten. Dit alles in een klassiek kleurenpalet. Daarbij is er variatie aangebracht tussen de vrijstaande woningen en de eengezinswoningen, zodat ieder woningtype echt een eigen gezicht krijgt.

In Hof van Deursen is veel aandacht besteed aan de inrichting van de openbare ruimte. Met lekker veel groen, mooie bestratingen en ruim voldoende parkeergelegenheid is het hier fijn wonen!

Op deze website ontdek je de verschillende woningtypes in het plan. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden, waarmee de ruimte binnen optimaal wordt benut. Daarnaast worden de woningen allemaal compleet afgewerkt met een heerlijke keuken, hoogwaardig sanitair en prachtig tegelwerk. Om je woning helemaal eigen te maken heb je hierin diverse keuzes. En met de diverse indelings- en uitbreidingsopties creëer je jouw droomwoning in Hof van Deursen!